Манол Генов сред асеновградските социалисти: Можем и трябва да имаме най-добрият резултат с работа и доверие/СНИМКИ/

Асеновградските социалисти откриха предизборна шатра на централния площад „Акад. Н. Хайтов“ с пожелание за активна и смислена кампания, на чийто финал да се поздравят с най-доброто представяне.

„Най-уверен се чувствам сред своя първи кръг съмишленици, каквито за мен са асеновградските социалисти, млади и възрастни, с опита на побелелите коси и с мечтите на младите семейства с деца до себе си“, призна на откриването водачът на листата на „БСП за България“ за 17 МИР и асеновградски социалист, Манол Генов.

„Имаме стройна и напълно постижима платформа за управление на страната и ще отстояваме максимална част от нея да стане да стане приоритет в следващия парламент и изпълнителна власт. Но за да се случи това, е важно относителната тежест на БСП да бъде колкото е възможно по-голяма. Затова ни чака всеки ден до 2 април сериозна работа сред хората, дебати и убеждаване, за да има по-малко поддадени на популизма и фалшивите послания на новообразували се партийки, борещи се за гласовете на левия електорат“, категоричен бе Генов.

Кандидатите за народни представители от „БСП за България“ в Пловдивска област, Мария Мустакова, Иван Яков, Георги Киков и Димитрия Митренова също присъстваха на откриването, а младите асеновградски социалисти раздадоха на хората предизборни агитационни материали.

„Ние сме тези, които вярваме, че „ДА! Можем“ е работещият и напълно заслужен слоган, под който трябва да водим кампанията, така че на 2 април БСП да се поздрави с най-добрия резултат, който заслужава“, коментираха младите хора.

Купуването и продаването на гласове е престъпление!

Свързани статии