Станислав Стоенчев и кандидати от листата за съветници дискутираха належащи проблеми с хората от кв. „Старите блокове“ в Сопот/СНИМКИ/

Станислав Стоенчев и екипът му от кандидати за общински съветници от МК „БСП за България“ (БВ, ДПС, ДБГ) и коалиция „ПП – ДБ“ Сопот, проведоха среща с живущите в квартал „Старите блокове“.

„Гледката беше отчайваща – непочистено междублоково пространство, прашно и мръсно, осеяно с дупки и непоносима миризма. Кварталът силно наподобява на гето. Обидно е за хората, които го обитават. Недопустимо е да ги посещават властимащите само предизборно, веднъж на четири години, както самите те споделиха. Хората са обезверени и се чувстват изоставени. Искат промяна и то незабавно, защото проблемите са наболели и са много“, коментира пред Новинар Станислав Стоенчев.

Споделени и дискутирани бяха различни теми. След разговорите с жителите на квартала те останаха обнадеждени и готови да дадат кредит на доверие.

Благодарни сме на всеки един от присъстващите, защото обратната връзка с хората ще бъде наш основен приорите, каза още кандидатът за кмет на община Сопот.

Купуването и продаването на гласове е престъпление!

Свързани статии