Хиляди посрещнаха Вежди Рашидов в Асеновград/СНИМКИ/

“Дошъл съм при вас, за да победим. Смисълът на управлението е да създаваш. Не като едни хора, които дойдоха от никъде, не свършиха нищо и пак искат властта. Ние няма да правим кампания с омраза като тях. Ние можем да покажем какво сме направили и да направим България отново стабилна.” Това заяви Вежди Рашидов-водачът на листата на ГЕРБ-СДС за област Пловдив по време на откриването на предизборната кампания в Асеновград.

Хиляди хора от цялата Пловдив област дадоха в Асеновград сила и кураж с възгласи “Победа” на кандидатите от листата на ГЕРБ-СДС, сред които -педагози, юристи, инженери, икономисти, предприемачи.

“Пред вас са хора, интелигентни, с образование и доказали се професионално, които могат да носят отговорност. Доверете им се, гласувайте и дайте отново глас за ГЕРБ-СДС с номер 2! Имаме достатъчно опит, знаем посоката и пътя и ще направим така, че България да излезе от кризите”, подчерта областният координатор Георги Мараджиев. И този път кампанията ще е очи в очи, позитивна и добронамерена, за да стигне до всеки човек, дори до тези, които се колебаят дали да отидат до урните. Защото е важно как ще се управлява страната ни след 2 април. Само ГЕРБ има програма и подготвени специалисти във всички области, които веднага ще могат да се заловят за работа.

Това потвърди и водачът на листата Вежди Рашидов, който благодари на Бойко Борисов за това, че подготвя млади хора за управлението на страната.

“Всеки може да види направеното от ГЕРБ от Видин до Кърджали, затова ви призовавам – вашата бюлетина е тази, която ще работи за вас. Гласувайте с разум, избирайте с разум”, призова водача на листата Вежди Рашидов.

Купуването и продаването на гласове е престъпление!

Свързани статии