Кметът на Кричим: Нека новата 2023-та да донесе повече здраве, късмет и сполука!

Уважаеми съграждани,

изпращаме една не лека за всички нас 2022 година! На прага на новата 2023-та, нека си пожелаем тя да е по-добра и да донесе повече здраве, късмет и сполука! Надявам се, че с решенията си общинското ръководство ще допринесе за това.

За новата 2023-та година не се предвижда увеличение на такса битови отпадъци, която няколко поредни години запазва размера си за всички ползватели – физически и юридически лица. Не се предвижда увеличение на размера на данъка за различните категории моторни превозни средства, които са на минималните прагове, определени със Закона за местните данъци и такси. Няма промяна и в цените на административните услуги, предоставяни от местната администрация, както и на други общински такси, въпреки значителното завишаване на цените на основните енергоносители, на горивата, както и вдигането на минималната работна заплата и др.

Ръководството на община Кричим – гр. Кричим оценява по достойнство, проявената висока степен на гражданска отговорност от значителна част от физическите и юридическите лица в качеството им на данъкоплатци, без която нямаше да са възможни постигнатите резултати от над 90% събираемост на местни данъци и такси за отиващата си 2022 г.

На всички пожелавам весело посрещане на Новата 2023 година!

Свързани статии