Новият рекламен филм за Карлово ще обиколи целия свят/ВИДЕО/

Новият рекламен филм за туристически комплекс „Старинно Карлово“ ще бъде със субтитри и ще обиколи цял свят. Така ще се привличат още повече туристи в града на Левски, разказа пред камерата на ПБ Новинар управителят на комплекса Деспа Ненова.

Снощи в зала „Васил Караиванов“ се състоя премиерата на лентата. В нея са показани възстановените и работещи възрожденски къщи на комплекса, които през последните години привличат все повече посетители и туристи. Зрителите се потопиха в автентичната атмосфера на: „Бухалов хан“ с работата на занаятчиите, калиграфската школа в къща „Райно Попович“, аромата на етеричните култури в „Патевата къща“ и зографската школа, която функционира в къща „Белия двор“.

Филмът показва и някои от традиционните празници и обичаи, които се отбелязват в общината: Празник на розата, Фестивал на етерично-маслените култури, Старчовден и други събития от Културния календар на община Карлово.

Рекламният филм е реализиран по Програма за развитие на туризма 2018 година на община Карлово от: Деспа Ненова – управител на ТК „Старинно Карлово“, Румяна Христова – ТК „Старинно Карлово и екип на рекламно студио „Такис“ град Карлово.

Свързани статии