Нов брутален акт на домашно насилие, този път в Карлово

25-годишна жена е била държана против волята й и брутално пребита в Карлово, съобщи за ПБ Новинар адвокатът на младата жена Гънчо Гънчев. Карловецът, който е осъждан за шофиране с алкохол и в момента е в условна присъда, тероризира жената, с която до скоро е живял на семейни начала.

На 11.08. срещу 12.08. тази година във вилна зона над гр. Карлово 36-годишният карловец С. Д. зверски е пребил младата жена. Момичето е държано против волята си във вила, след което на сутринта е било прибрано от нейна приятелка.

По наша информация агресорът е бил пиян, а жертвата му едва на сутринта е успяла да се свърже с приятелката си. Според запознати със случая, по цялото тяло на жертвата на насилие са налице хематоми, кръвонасядания и синини.

На 14.08. е издадена незабавна заповед за защита, която е връчена на насилника. Още на същия ден мъжът я е нарушил, като започнал масиран психически тормоз към жертвата за оттегляне на заповедта.

На 16.08. насилникът е посетил жилището на жертвата, подаден е сигнал на тел. 112. Последвал е сигнал към РУ Карлово, откъдето са изпратили патрул на адреса, но насилникът е избягал. След 15 минути се е върнал, като жертвата отново е подала сигнал до районното. Тогава служители на управлението са го установили и задържали.

След 30 минути той е бил освободен, независимо, че законът предвижда да бъде задържан и за това да се уведоми прокурор, коментира още адвокатът на жертвата. Тъй като мъжът е в условна присъда, той настоява жената да оттегли жалбата си в полицията и продължава да я заплашва.

Свързани статии