Общинската болница в Първомай спечели важен проект

Имаме одобрение от Националния доверителен екофонд на проекта за енергийна ефективност на МБАЛ „Първомай“, похвали се пред ПБ Новинар кметът на община Първомай Николай Митков. Проектът е на стойност около 600 хиляди лева. От тях местната болница, която е в добро финансово състояние, ще съфинансира 20%. Предстоят процедури по възлагане на и изпълнение на проекта.

Междувременно вчера кметът Николай Митков поздрави всички здравни работници в общината по случай професионалния им празник. Ето какво се казва в поздравителния адрес:

„Уважаеми лекари, медицински сестри и здравни работници,

Поздравявам Ви най-сърдечно по случай 7 април – Световен ден на здравето и Ден на здравния работник!

Вашият труд е призван да съхрани най-ценното – човешкия живот и в този празничен ден се обръщам към Вас с благодарност и признателност. Вие стоически устояхте на трудностите и днес общинската болница е модерно лечебно заведение, което осигурява качествени медицински услуги на пациентите!

Благодаря Ви за професионализма, за силата и човечността, с които вдъхвате надежда и спасявате живот!

Продължавайте с душа и сърце, с отговорност и всеотдайност да служите на живота! Пожелавам на целия екип, въпреки предизвикателствата на времето, да намирате сили за хуманната мисия, белязала професионалния Ви път!

Бъдете здрави, удовлетворени и щастливи! Вие сте богатство за нашия град!

Поклон пред неуморния Ви труд ! Винаги съм с Вас!”

Свързани статии