Надежда Захариева и Алекс обраха аплодисментите на хисарската публика

Поетично-музикален спектакъл с участието на Надежда Захариева и Александър Алексиев – Алекс, събра снощи почитатели прекрасни лирични стихове и любовни балади в НЧ „Иван Вазов“ в Хисаря. Публиката бурно аплодира поетесата, която представи както свои стихове, така и на незабравимия си съпруг Дамян Дамянов.

Алексиев представи музика и песни, предимно на примата на българската естрада Лили Иванова, които са създадени по текстове на Надежда Захариева. Последната сътворена песен за България е по стихове на талатливата и обичана поетеса. Изпълни я Алекс, който покани публиката да излезе на сцената на хоро.

Гостите получиха красива кошница цветя и подаръци от кмета на община Хисаря инж. Пенка Ганева, а присъстващите имаха възможност да си закупят книги с автограф от талантливата писателка Надежда Захариева и от именития й съпруг Дамян Дамянов. Ганева и председателят на читалището Стоянка Ангелова благодариха от сърце на талатлвия екипи и споделиха насладата си от тази вечер, която по думите им е била радост за душите и сърцата.

Културното събитие се проведе в рамките на празниците на град Хисаря.

Свързани статии