Кметът на Карлово пред ПБ Новинар: Дадох гласа си за мъдро и стабилно управление/ВИДЕО/

Избирателната активност в 9-та избирателна секция в НЧ „Васил Левски 1861“ Карлово е около 14% към 10. 30 часа, каза пред камерата на ПБ Новинар председателят на комисията Мария Грозева.

„Денят започна добре, няма нарушения и проблеми с машинните, има възрастни хора, които срещат затруднения, но има залепени указания и ние от разстояние им даваме указания“, каза още Грозева.

В тази секция гласува и кметът на общината д-р Емил Кабаиванов. Той заяви, че гласува за мъдро и стабилно управление. „То ни е необходимо, за да върви България напред, да догонваме държавите с висок стандарт в ЕС. До момента нямам информация за нарушения и за затруднено гласуване с машините. Няма да има недействителни гласове, бързо ще стане преброяването. Това гласуване ще е плюс за изборният процес“.
Кметът се надява този път да бъде съставено правителство. По средата сме на процеса за формиране на проектобюджет на държавата и на общините, и ако няма правителство, това би затруднило като цяло бюджета.

Кабаиванов пожела на първо място в държавата да има стабилност, икономически да се движим в правилната посока и да няма проблеми с КОВИД.

Свързани статии