Веселин Личев: И преди и сега Сопот ще е на върха/ВИДЕО/

Кандидатът за кмет на община Сопот Веселин Личев, издигнат от ВМРО, официално откри предизборната си кампания снощи във Вазовия град. В надпреварата за кметския пост Личев се впуска с подкрепата на коалиция „Движение ЗАЕДНО за промяна“. Слоганът на кампанията на бившия градоначалник е „Обединение за достойнството и развитието на община Сопот“. Бяха представени кандидатите за общински съветници от двете листи – на ВМРО и на „Движение ЗАЕДНО за промяна“.

Всяка една от листите се състои от по 17 кандидата. Гости на откриването бяха актьорът Иван Налбантов, председателят на ВМРО Сопот Никола Пингелов, приятели и съмишленици на Личев. Актьорът Иван Налбантов заяви, че вярва в победата на Веселин Личев и неговия отбор и е сигурен, че ако Личев управлява, община Сопот, тя ще върви напред и нагоре. Налбантов пожела победа на отбора на ВМРО на 27 октомври.
Кандидатът за кмет Веселин Личев благодари на всички за присъствието, благодари на съмишлениците си за подкрепата и заяви, че очаква на 27- ми да има смяна на управлението. Той посочи, че има 4 начина за управление.

Последният, който управниците през последните 4 години са приложили, е разпродажбата и това според него е грешният начин. Личев допълни,че в края на неговото последно управление община Сопот е била 1,5 млн. лв. в плюс на бюджета на общината, докато през управлението на Деян Дойнов общината е задлъжняла.

„Мислете и разсъждавайте. И преди и сега Сопот ще е на върха!“ каза в заключение кандидатът за кмет.

Веселин Личев ще се яви на изборите за местна власт с интегрална бюлетина № 34

Купуването и продаването на гласове е престъпление!

Свързани статии