Само в ПБ Новинар: Предизборното фиаско на община Сопот претърпя провал!

Коментар на редактора!

Съдът отхвърли искането на Община Сопот за възбрана на имотите на ЧСИ Мариана Обретенова.
Предизборното фиаско не си изигра ролята, а от свитата на Новаков и Дойнов пропуснаха да обявят тържествено решението на съда. „Хляб и зрелища“ винаги трябват преди избори.

Обещаващото попълнение на общинската хазна от имотите на Обретенова беше балсам за заблудените граждани . Словоблудството поставя розови очила на избирателите, но когато се събудят след опиянението от обещания, чудно от къде ще се платят таксите и хонорарите на някои юристи на общината, които умело подклаждат въстания в града на будителите.

Хвърковатата чета на Новаков и Дойнов скалъпи фарс, че видиш ли, те, големите мъже, били под натиск от Обретенова, която незнайно за нея, оказвала натиск в съда, който взема решенията за главата й. За да прикрие зашитата с бели конци вина на ЧСИ-то, адвокатът стигна до похвати от романа на Скор Тороу, само,че „Виновен до доказване на противното“- всички бяха виновни, че няма да уважат искането им и делото се качи на влака
за Пазарджик.

Очакващи още един коз за предизборната си кампания, ръководството на Общината замълча за резултата от неимоверните усилия да прикрият финансовите глоби, които им бяха наложили, заради доброто им управление.

Широко отворени очи трябват, за да се чете между редовете, но избирателите, уморени от театрални постановки, се хващат за всяка дума, която им обещава благополучие.

Но забравят едно: След всеки сън има пробуждане! Тълкуването на сънищата е за шаманите.

Здравият разум, обаче, е за хомосапиенс и не бива да се замъглява!

Свързани статии