Полицията потвърди новината на ПБ Новинар: Синът на карловския бизнесмен е шофирал и дрогиран, и пиян!!!

В град Карлово на кръстовището между улица «Генерал Карцов» и ул. «Тодор и Ана Пулеви» в сутрешните часове на 19 януари при извършване на маневра ляв завой, млад водач се блъска в стена от къща, съобщиха днес официално от полицията. Както ПБ Новинар вчера ексклузивно писа, пристигналият екип на място установява катастрофа със значителни материални щети.

При последвалата проверка по надлежния ред се установява, че водачът на лек автомобил «Мерцедес» е шофирал след употреба на алкохол – 1,74 промила. Положителен е и теста за употреба на наркотични вещества – амфетамин и кокаин. В автомобила на 23-годишния карловец Хр. Б. са пътували и още двама местни младежи. Екип на спешна медицинска помощ е прегледал – пътниците 19 г. момче и 23 годишно момиче, които са освободени за домашно лечение. В РУ Карлово е започнато досъдебно производство.

Както ПБ Новинар съобщи, Хр. Б. е син на местен бизнесмен. Той е шофирал лизингов мерцедес, на стойност около 150 бона. Вчера, след публикацията в медията ни, синът и майка му се свързаха с репортера ни с настояване да се премахне новината. След отказа ни майката и синът станаха особено настойчиви и заявиха, че медията ни гради имидж на техен гръб. Отправиха заплахи към репортера ни и заявиха, че ще ни съдят.

Питаме-в такива случаи не е ли изключително безотговорно майката, чиито син е седнал дрогиран и пиян зад волана, да вземе мерки заради безотговорното поведение на сина си, а не да прави опити за саморазправа с журналисти, които си вършат работата и имат достатъчно имидж, за да градят такъв върху криминална и изключително вярна с действителността история?

Единственото положително в случая е, че тримата младежи не са пострадали! Но ако бяха, тогава чия щеше да е вината? На журналистите, на полицията или…?

Свързани статии