Все повече пациенти доволни от общинската болница в Карлово

„Радвам се да съобщя, че все повече са доволните пациенти, изписани след лечение при нас. Щастлив съм, че общинската болница в Карлово подобрява сградния си фонд, а персоналът намира все повече креативни решения за лечението на хората. Това коментира управителят на МБАЛ „Д-р Киро Попов“ д-р Обрейко Обрейков. Поводът за неговия коментар е поредното писмо на благодарност, пристигнало вчера в здравното заведение.

Ето какво се казва в него:

Уважаеми д-р Обрейков!

Позволете ми да изразя искрена та си дълбока благодарност лично към Вас за проявеното внимание, такт и най-вече висок професионализъм при определянето на диагнозата и лечението в Неврологичното отделение на поверената Ви болница „Д-р Киро Попов “ гр. Карлово!
Особено съм впечатлен от експедитивността Ви, както и от адекватното ми лечение от Вас като лекуващ лекар и на лекарите в отделението.
Моля да предадете специалните благодарности от нашето семейство на д-р Тодорова-началник но НО, а всичките лекари, на старшата сестра и останалите медицински сестри, както и на обслужващия персонал за грижите и вниманието към мен и моята съпруга!
Още веднъж от все сърце Ви благодаря!
С най-голямо уважение о.з. подполковник Димитър Врачев!

Свързани статии