Водачът на областната листа на БСП: Тръгваме на битка, в която трябва да победим/ВИДЕО/

На емблематично за България място-в Сопот, днес БСП представи областната си листа за парламентарните избори, които ще се проведат на 9 юни. Да подкрепят водача Веска Ненчева и кандидатите дойдоха водачът на кандидат-червената листа за европейските избори Кристиан Вигенин и Вяра Йорданова.
„За мен е чест, че съм тук, за да подкрепя Веска Ненчева като водач на областната листа на БСП за България. Заедно с нея си ги водим тези битки за българската роза и за розовото масло и ще продължим да го правим. Нашият ангажимент по тези проблеми остава. Ние в европейския парламент, тя в българския, защото само когато работим заедно, само когато европейската и националната политика гледат в една посока, това се постигат резултати. Пожелавам ползотворна кампания и здрави нерви на Веска и водената от нея листа. Вярвам, че на 9 юни в Пловдив област отново ще бъдете сред първенците. Победа и успех“,, каза от трибуната Вигенин.

В листата са съчетани младостта, борбеността, силното желание за работа с мъдростта и опита, който ни е необходим. Всеки от тях знае, може и милее за бъдещето на страната, представи кандидатите водещият.

Под преференциален № 110 е Никола Иванов-председател на партия Национално движение Единство, която е коалиционен партньор на БСП за България.
С № 109-Илиян Марков, на 23 години, родом от Карлово, студент, има собствен бизнес.
Под № 108 Алекс Гигов, на 24 г. от София, юрист, работи в сферата на търговското и международното право, занимава се с консултации по европейски програми. Има частен бизнес.
Под № 107 Тодор Личев, на 41 г., от община Карлово, висше образование, специалност „Бизнес администрация“. Предприемач-строител.
Под № 106 Симеон Иванов, на 54 г. от община Раковски. Завършил Русенския университет, юрист. Адвокат към пловдивската адвокатска колегия.
Под № 105 Запрян Христев, на 54 г., еколог. Дългогодишен учител по химия и биология. 12 години е кмет на село Чалъкови.
Под № 104 Иван Яков на 58 г., от община Калояново. Общински съветник в ОбС Калояново.
Под № 103 Мария Мустакова, на 40 г. Завършва ПУ „Паисий Хилендарски“ с магистратура по Информационни технологии. Два мандата общински съветник в ОбС Хисаря. Директор на ОУ „Отец Паисий“ с. Песнопой.
Под № 102 е Ралица Сатанска, на 32 г., от община Раковски. Завършила ПУ „Паисий Хилендарски“ Пловдив, специалност „Право“.

Водачът на листата Веска Ненчева е родена в Карлово, израснала в Розовата долина, възпитана в родолюбивия дух на родния край. Завършва Пловдивския университет със специалност „Българска филология“ и магистратура „Медиазнание“. Над 20 г. е учител в СУ „Христо Проданов“ в Карлово. Обичана и уважавана от своите колеги и няколко поколения ученици. Общински съветник в ОбС Карлово. Народен представител в 44-то, 45-то, 46-то, 47-то и 48-то Народно събрание.
„Имаме поредната битка. Битка за отстояване на правовата държава, битка за запазване на националния ни суверенитет, битка за доказване на националната ни стабилност в Европейския парламент.

Тази битка ще я водим заедно, както до сега във всички битки, които са били с наша победа. Хората от нашата листа са млади, амбициозни, ерудирани, хора и с опит. Смятам, че всичко, което е необходимо да направим за защита на семействата, за защита на работещите, за защита на образователната ни система, за защита на образованието, ще се случи с нас, хората, които заставаме с чисти лица и сърца пред вас. Очакваме вашата и на вашите семейства и приятели подкрепа с № 24, защото наистина тръгваме към битка, в която трябва да победим“, каза Веска Ненчева и призова хората да гласуват с бюлетина № 24.

Купуването и продаването на гласове е престъпление!

Свързани статии