Страшна трагедия от Баня: Първородният син на известен пловдивски бизнесмен загина нелепо с мотор

Млад мъж загина при произшествие в землището на село Михилци. Според предварителните данни, около 14 ч. в неделя, при движение в пресечена местност 26-годишен неправоспособен водач на нерегистриран кросов мотоциклет паднал на земята и получил тежка травма в областта на главата.

Сигналът е получен в РУ-Хисаря и незабавно към мястото е насочен екип на полицията и спешна медицинска помощ, които констатирали смъртта на мъжа. Всички обстоятелства, довели до катастрофата, се разследват в рамките на образувано досъдебно производство.

Проверка на ПБ Новинар установи, че загиналият млад мъж е Атаноли Радев, син на пловдивския бизнесмен Петър Радев. Майката на момчето, която е разведена с бащата, живее в град Баня. През уикенда младият мъж е бил там и е станала трагедията.

По непотвърдена наша информация Радев Младши е семеен, има малко детенце на около 3 г. Работил е в една от фирмите на баща си. Живеел е в града под тепетата.

С емоционален и тъжен пост бащата Петър Радев се сбогува със сина си във фейсбук. Ето какво написа той: „Днес при нелеп инцидент съдбата ми отне първородния син. Тончо, скъпо мое дете ти беше моята опора , ти беше само на 26 и живота беше пред теб. Винаги ще те обичам и ще те търся докато съдбата ни събере отново“. ПБ Новинар изказва съболезнования на почерненото семейство!

Свързани статии