Рангел Бизюрев с наведена глава влезе в пловдивския арест, не каза дума за убийството/ВИДЕО/

Защо се укривахте толкова дълго време? Защо го направихте? Имате ли какво да кажете на близките на Димитър?

На нито един от тези въпроси не отговори Рангел Бизюрев, обвинен в убийството на 24-годишния Димитър Малинов от Цалапица. Той слезе от полицейски бус, с който беше конвоиран от следствения арест в пловдивския затвор. Преди това Бизюрев беше конвоиран с бус на съдебна охрана до ареста, който се намира в затвора, след екстрадицията му късно снощи до столичното летище с полет от Мюнхен.

Разстоянието от буса до входа на Четвърто РУ, където също има поделение на следствения арест, той измина с наведена глава и не отрони нито дума, предаде „24 часа“.

Очаква се да бъде разпитан , преди по-късно днес Окръжният съд в Пловдив да реши дали да го остави за постоянно в ареста.

Той беше екстрадиран късно снощи, след като 8 месеца се укриваше в чужбина. 30-годишният мъж е основният заподозрян за смъртта на Митко от Цалапица.

Според близките на убития младеж обаче виновниците са повече. Те се надяват Бизюрев да разкаже какво точно се е случило в нощта на убийството, за да получат всички замесени справедливи наказания.

Снимки: 24 часа
Видео: МВР

Свързани статии