Национална кампания на СОНИК СТАРТ „Динамични и различни“ се проведе в град Карлово

Националната кампания на СОНИК СТАРТ „Динамични и различни“ се проведе и в град Карлово на 15-ти юни. На стадион „Васил Левски“ се състоя спортен ден, изпълнен с футболни срещи, игра на народна топка и щафета с различни дейности. Атрактивен бе „ОТБОРЪТ НА СЪРЦЕТО“. Популярните ДИВНА, МОИСЕЙ, ПЕРСИ, СКИЛЪР, ПАНАЙОТ, ЗАФИРОВ, КРИСТИЯН МИЛАТИНОВ, ИВАН РАДУЛОВСКИ изиграха футболна среща срещу отбора на ветераните от ОФК „Левски-Карлово“. Много от зрителите успяха да се снимат и да вземат автографи от известните личности. Деца от града и децата от ЦНСТ и ЦНСТДУ играха народна топка.

След спортните дейности на стадиона програмата продължи на площад “20-ти юли”. Там бяха разположени 5 шатри с различни дейности: Информационно ателие; Ателие – Красотата в снимки; Ателие – Фешън тишърт; Ателие – Боди арт; Ателие – Меджик „Хлапетата експериментатори“.

Празникът продължи в зрителната зала на НЧ „Васил Левски – 1861 г.“, където всички присъстващи се насладиха на моноспектакъла на Мартина Пенева. Вечерта завърши с концерт на звездите от „Отбора на Сърцето“, трио „Вива“ и Яна Николова.

Кметът на град Карлово д-р Емил Кабаиванов връчи грамота и поздравителен адрес на управителя на „СОНИК СТАРТ“ Иван Иванов. Инж. Снежана Кънева поздрави кмета, организаторите и служителите на СОНИК СТАРТ.

Програмата продължи с много песни, танци и забавления.

Свързани статии