Екшън в Карлово: Пиян се ядоса, че глобиха гаджето му, нарече полицаите „боклуци“ и“мишки“

Екшънът се разиграл по Коледа. Шофьорката спряла неправилно на място, предназначено за паркиране на служебни автомобили на МВР. Забелязвайки нарушението, към дамата зад волана се насочили служители на реда, за да съставят фиш.

В този момент от близък магазин излязъл и се насочил към тях приятелят й. Той започнал да снима с телефона си служителите на реда, заявявайки, че ще качи записа в социалната мрежа. Бил във видимо нетрезво състояние, отказал да представи документ за самоличност, след което се съгласил, но започнал да обижда и ругае извършващите проверката лица, наричайки ги „боклуци“, „нещастници“, „мишки“, викал към тях и ги псувал.

Обидните и неприлични реплики били чути и от други намиращи се в близост в сградата на полицията служители. Тъй като мъжът не преустановил виковете си, бил задържан и отведен в районното. Установено е, че е с чисто съдебно минало.

Бил изправен пред съда, където изразил съжаление за стореното. Магистратите му наложили глоба в размер на 300 лв. по Указа за борба с дребното хулиганство./Вестник Марица

Свързани статии