Анастасия Чолакова и Зорница Ранчева са новите заместник-председатели на ОбС Карлово/ВИДЕО/

Анастасия Чолакова, която беше два мандата заместник-председател на ОбС Карлово и Зорница Ранчева са новите заместник-председатели на местния парламент. Първата дама е от коалиция „Обединени за нашата община“ беше предложена от д-р Иван Моллов, а втората учудващо получи номинация от адв. Тошко Стоев. Помощничките на председателя на ОбС Карлово Доньо Тодоров получиха от него красиви букети и пожелания за успешен мандат.
Преди това старейшините имаха куп питания, на които кметът на общината д-р Емил Кабаиванов отговори.

Община Карлово ще кандидатства по Националния план за възстановяване и устойчивост за подмяна на уличното осветление с енергоспестяващо в Карлово, Калофер, Клисура, Баня и Розино.

По предложение на кмета д-р Емил Кабаиванов, община Карлово ще кандидатства с проектно предложение по Националния план за възстановяване и устойчивост за подмяна на уличното осветление с енергоспестяващо в Карлово, Калофер, Клисура, Баня и Розино. Това ще повиши енергийната ефективност чрез технологично обновление и модернизиране на системите за външно изкуствено осветление, собственост на общината.

На база подадените заявления за издаване на разрешителни за извършване на превоз, общинските съветници определиха максималния брой таксита, опериращи на територията на община Карлово, да бъде 30.

Общинският съвет прие отчета за изпълнение на Програмата за управление и развитие на община Карлово за мандат 2019-2023 година, както и Програмата за управление и развитие на община Карлово за мандат 2023-2027 година.

Свързани статии