В Борец представиха кандидатите за кмет на община Брезово, на селото и част от листата за общински съветници на БСП/ВИДЕО/

Кандидатът за кмет на община Брезово Калин Калапанков, кандидатът за кмет на Борец Тодор Иванов и част от кандидатите от листата за общински съветници на БСП за България проведоха среща с жители на село Борец.

„Кандидатирам се за кмет на с. Борец от гражданската квота на Българска социалистическа партия. С Ваша помощ и подкрепа ще направим всичко възможно, за да превърнем с. Борец в по-добро място за живеене, в място, с което всеки един от нас да се гордее. Това разбира се може да стане само, ако обединим нашите сили и умения. Кметът като такъв според мен трябва да бъде обединител на всички хора в селото, да бъде организатор и координатор при извършване на различни дейности, които да допринесат за доброто на всеки един от нас. Много ми се иска нашето село да бъде чисто и приветливо и да бъде давано за пример на добри практики, така както беше преди години. И имам амбицията, силата и волята да го направим.

За себе си мога да кажа, че съм натрупал както житейски, така и професионален опит, и ще мога да се справя с поставените ми задачи. Работил съм винаги с много хора, общителен съм и ще се старая, ако е дадено да бъда жив и здрав, да бъда винаги сред Вас и винаги на разположение. Вратата на моя дом ще бъде отворена на всички Вас“, каза в словото си кандидатът за кмет на Борец Тодор Иванов.

След него говориха и кандидатът за общински съветник от Борец Георги Русинов, както и дългогодишният общински съветник и кандидат за нов мандат Милко Сарафов. Те очертаха приоритетите си за доброто настояще и бъдеще на община Брезово.

„Основната ни работа ще бъде свързана с чистотата, облагородяването на централните части и инфраструктурата, почистването на речните корита и гробищните паркове. Ще работим за привличането на потенциални инвеститори, които искат да разположат бизнеса си на наша територия, защото без работеща икономика няма как да възвърнем живота в нашите села. Сериозен проблем са и пътищата – главните пътни артерии, входовете и изходите на общината. Ще се обърне специално внимание на социалната политика и на здравеопазването и образованието. Задачите са много, готови сме да се захванем за работа“, каза Калин Калапанков.

Той призова на 29 октомври всички да излязат и да гласуват с бюлетина №1

Купуването и продаването на гласове е престъпление!

Свързани статии