Ударна кампания за местните избори в ПБ Новинар!

Уважаеми читатели и зрители на ПБ Новинар,

Време е да благодаря от името на екипите ни за корекността, която всички кандидати за кметове и общински съветници проявиха по време на предизборната ни кампания.

За разлика от всички други медии, които отразяваха по двама или трима кандидати за кметове, в ПБ Новинар те бяха десетки, голям беше и броят на кандидатите за общински съветници.

Благодаря на кандидатите от Пловдив, Карлово, Хисаря, Сопот, Калояново, Брезово, Първоай и Садово за това, че не допуснаха в нашия ефир очерняне на опонентите си.

Над 2 милиона зрители и читатели следяха нашите интервюта и новини, свързани с предизборния и изборния процес!

Не беше лесно на екипите ни. Един след друг в студиото на Новинар идваха кандидат след кандидат, понякога над 8 на ден. Но издържахме в името на Вас-нашите верни зрители и читатели, които неспирно ни аплодираха.

Важно е да подчертаем, че рекордният брой на кандидати за кметове и кандидати за общински съветници при нас е благодарение на нашата неуморна работа и коректност към всички, с които сме работили и работим през годините.

Пожелаваме здраве на новоизбраните кметове в областта, успешни мандати и сплотени екипи, които да работят за добруването на гражданите във всички общини. Пожелаваме мъдрост и разумни решения на Общинските съвети, които да взимат правилните решения в името на хората.

С уважение: Красимира Гешева-управител на ПБ Новинар

Свързани статии