Трагедия: 24-годишният Митко е намерен мъртъв

Димитър Малинов, който се издирва от няколко дни, е открит мъртъв в канавка в землището на село Цалапица. Това научи ПБ Новинар от разследващи.

24-годишният мъж е бил убит. Извършителят се издирва.

Според слухове в селото става въпрос за схема с наркотици, в която е бил замесен Димитър. Това обаче е непотвърдена информация, но все пак се говори за нея сред хората.

Пред Новинар кметът на селото Ивайло Данаилов каза, че момчето всъщност е дете на разведени родители. Живеело е в Стамболийски при баща си, и в Цалапица при майка си.

Местните са потресени от смъртта на младия Димитър. Хора от селото твърдят, че Малинов не се е занимавал с никаква постоянна работа.

Към момента няма анни за убиеца му, очаква се скоро той да бъде заловен. Все пак местните твърдят, че той избягал в чужбина.

Припомняме, че следите на 24-годишния мъж се губят преди 7 дни и оттогава никой от семейството му няма контакт с него. Телефонът му продължава да е изключен.

Малко преди да изчезне безследно младият мъж е посетил дома на майка си в Цалапица. След това се уговорил за среща с някого и връзката с него прекъснала.

Приятелите му от въпросното населено място обаче също не са го виждали от 20 юли.

Твърди се, че камери са го засекли да се качва в черен автомобил, но от кадрите не се вижда номера на превозното средство. Вчера Окръжна прокуратура – Пловдив образува досъдебно производство във връзка с подадените сигнали и постъпилите данни.

Снимка: Фейсбук

Свързани статии