Страховити подробности: Хищника е двойният убиец от Черногорово!

Появиха се страховити подробности за двойното убийство и последвалото самоубийство, станали в Пазарджишко.

БЛИЦ научи, че мъж на 70 години е убил жена си, която е на неговата възраст. След това е убил дъщеря си, която е на 45 години.

Възникнал е семеен скандал. По непотвърдена информация дъщерята е взела яростно позицията на единия родител.

Няма данни мъжът да е имал психически отклонения. В момента се изяснява с какво са били застреляни майката и дъщерята, тъй като убиецът е притежавал законни оръжия – пушка и пистолет.

Пред БЛИЦ разследващи потвърдиха, че името на убиеца е Стефан Дивеков, по прякор Хищника. Той е гръмнал пред свидетели жена си Невена и щерка си Мария, след което се самоубил.

Дъщеря му живеела в Германия, но се прибрала за няколко дни у дома. В събота е трябвало да отпътува за чужбина.

БЛИЦ припомня, че двойното убийство и самоубийство е станало тази сутрин в пазарджишкото село Черногорово.

От полицията минути по-късно излязоха и с официално становище за инцидента:

„Криминалисти от РУ-Пазарджик и колегите им от областната дирекция на МВР под надзора на Окръжната прокуратура в Пазарджик разследват тежко криминално престъпление – двойно убийство с последвало самоубийство.

Сигнал за случилото се е получен тази сутрин на телефона за спешни повиквания-112. Незабавно към адреса – къща в пазарджишкото село Черногорово са насочени дежурни автопатрули, криминалисти от РУ-Пазарджик и ОДМВР-Пазарджик, линейка на «Спешна помощ».

Пристигайки екипите са установили безжизнените тела на мъж и жена на 71 години, както и на 45-годишната им дъщеря.

За случилото се незабавно е уведомена Окръжната прокуратура в областния град. На мястото се извършва оглед от дежурна група съставена от разследващи полицаи, криминалисти, екперти, съдебен лекар и полицейски инспектори По първоначално събраните дани се касае са тежко престъпление – двойно убийство, което е последвано със самоубийството на извършителя.

По случая се води досъдебно производство под надзора на Окръжна прокуратура Пазарджик.“/БЛИЦ

Снимката е илюстративна

Свързани статии