„СКФ Берингс България” ЕАД предлага възможности за кариерно развитие

„СКФ Берингс България” ЕАД е създадена през 2002 г. и е част от SKF групата със седалище на управление Гьотеборг, Швеция. В България произвежда сачмени лагери и компоненти за лагери като доставя продукция за пазарите в Европа, Америка, Африка и Азия, както и за основните автомобилни производители в световен мащаб. Производството е разпределено в три завода – гр. Сопот, гр. Калофер, с. Кърнаре.

Гордеем се да бъдем стабилен и предпочитан работодател в региона, грижещ се за безопасността и благополучието на своите работници и служители.

Във връзка с разширяване на дейността ни, набираме персонал за следните позиции:

За производството ни в гр. Сопот – оператори, инженер автоматизация и електрончици.
За производството ни в с. Кърнаре – инженер на процеса и електротехник.
За производството ни в гр. Калофер – настройчик на щанцови пакети и инструменти и стругар.

Предлагаме ви много добро възнаграждение и допълнителни месечни бонуси за работа на смени и постигнати резултати. „СКФ Берингс България” ЕАД е сигурно работно място, с подсигурени транспорт и храна, работно облекло и предпазни средства. Ще работите в международна компания с утвърдени традиции, в екип от професионалисти и възможности за кариерно развитие. Ще се включите и в нашите инициативи – изненади за нашите първолаци и абитуриенти, Ден на семейството, Футболен турнир “Meet the world” и много други.

Развий пълноценно своята кариера като ни изпратиш автобиография на имейл [email protected] или попълни формуляр за кандидатстване, който можеш да получиш на портала на всяка от производствените площадки.

Свързани статии