С обновен двор и красиви класни стаи беше даден старт на учебната година в гимназията в Клисура/СНИМКИ/

Професионална гимназия по икономика „Тодор Влайков“ гр. Клисура тържествено откри новата учебна 2023-2024 година с водосвет за здраве и успехи на всички ученици и учители!

Гимназията посрещна учениците си в обновен двор с украсени класни стаи, с осигурен специализиран превоз на учениците със съдействието на Община Карлово и кметство гр. Клисура!

Пожелания за здраве и успешна учебна година бяха получени от кмета на Община Карлово – д-р Емил Кабаиванов, от кмета на гр. Клисура – Генка Тодорова, от командира на 61 Стрямска механизирана бригада – бригаден генерал Маргарит Михайлов, от Димитър Гешков – председател на Управителния съвет на Сдружение „Национална културна платформа“ , от Икономически университет – Варна.

Желая на учителите вдъхновение, на учениците – здраве и постоянство, а на родителите – сила, търпение и подкрепа. Благодаря на целия екип на гимназията в Клисура за усилията за справяне с ежедневните предизвикателства. Да си учител е мисия, кауза и призвание. Всяко дете заслужава да се обучава в училище с добра материална база и да получи качествено образование, а ние осигуряваме всичко това с грижа и обич към учениците ни! Успешна учебна 2023-2024 година, каза пред (ПБ Новинар директорът на гимназията Румена Милова.

Свързани статии