Празниците на брезовската чаршия завършиха с изпълнение на гости от молдовското село Колибабовка/СНИМКИ/

Богата програма събра стотици участници и публика в третия ден от празниците на брезовската чаршия. Преди обяд стартираха турнирите по бридж и силов трибой. В турнира по бридж се включиха рекорден брой участници – 22 двойки, а в силовия трибой над 10 участници в различни категории.

През целия съботен ден жителите и гостите на града имаха възможността да разгледат изложбата “Корените” на Съби Гавраилов и Стефан Добревски, която бе открита предишния ден във фоайето на читалището в Брезово. Отвън гостуваха две изложби на талантливи деца от общините Брезово, Раковски и Марица, едната от които по проект “Гранитиада”.

Традиционният концерт по случай празника на брезовци бе открит с изпълнения на талантливите деца от група “Сладурани”.
“За нас бе наистина чест да направим тази изложба, радваме се, че имахме възможността да дойдем и да покажем своите картини”, коментираха Стефан и Съби от сцената, на която бяха поканени от заместник-кмета Иван Тачев.

Празникът продължи с богата програма от десет музикални и танцови изпълнения на гостите от побратименото с Брезово, молдовско село Колибабовка.

Вечерта продължи с голямо хоро под звуците на оркестър “Орфей”, които се погрижиха за доброто настроение на жители и гости.

Свързани статии