Обвиниха в умишлено убийство Николай, който уби любовницата си Мариана в Сопот

Окръжна прокуратура-Пловдив предаде на съд Николай Тончев, на 47 г., за това, че на 07.08.2022 г. в гр. Сопот, умишлено е умъртвил 58-годишната Мариана К., като деянието е извършено с особена жестокост чрез нанасяне на множество силни удари в областта на главата.

Николай Тончев и 58-годишната Мариана К. живеели на семейни начала от 2020 г. Те често консумирали алкохол и между тях възниквали скандали. В това състояние мъжът проявявал агресия и няколко пъти нанасял побой на жената.

Както ПБ Новинар съобщи на 6 август 2022 г. около 22 ч. Николай и Мариана гостували на свой познат в гр. Сопот, където употребили алкохол. Към полунощ двамата тръгнали да се прибират към дома си. В резултат на употребения алкохол жената се придвижвала трудно, като това ядосало Николай Тончев По пътя той започнал да я обижда, като й нанесъл удари с юмруци и ритници по главата и тялото. Жената получила тежки наранявания и починала близо до стадиона в гр. Сопот. На 7 август 2022 г., сутринта, мъж, който отивал на работа, я видял и подал сигнал на тел. 112.

Спрямо обвиняемия Ноколай Тончев е взета мярка за неотклонение „задържане под стража“. Предстои Окръжен съд-Пловдив да насрочи разпоредително заседание по делото.

Свързани статии