Обръщение на д-р Иван Дончев

Скъпи и уважавани мои съграждани от град Сопот и село Анево, Предизборната кампания свърши и аз като кандидат-кмет за вашето доверие, се обръщам към всички вас, с голяма благодарност за доброто отношение, добрите думи и добрите съвети, които получих от вас по време на предизборните ни срещи. Много високо ценя това!

Имах възможност лично да се убедя колко високо гражданско самосъзнание имат Сопотненци – Никой не задаваше въпроси, които касаят него лично. На публичните ни срещи всеки питаше: „Какво по-добро може да се направи за Сопот…?“, „Как може да се помогне на хората в затруднено положение…?“, „Как да се създаде по-добър ред и сигурност за всички…?“

Само истински добри хора биха се вълнували не лично за себе си, а за другите си съграждани и за общото благо – Гордея се, че съм един от ВАС! И, че имам възможност да живея заедно с вас.

Ако гласувате за мен за кмет на Сопот, Аз ви обещавам: Корупция в общината – няма да допусна! Лично аз ще отговарям, а не някой друг вместо мен! Ще проверявам всяка стотинка да бъде изхарчена прозрачно, честно, правилно и за полезни за всички хора проекти.

Всички необходими ремонти ВЕЧЕ ще приключват в срок – без забавяне. Познавате ме, знаете, че ще направя точно така: Няма да допусна никаква корупция!

Много ми се иска на финала на предизборната кампания да благодаря и на нашите кандидати за общински съветници. Това са едни истински достойни хора! Повярвайте ми, всеки един от тях би бил гордост за всеки един Общински Съвет.

Гласувайте с чисто сърце за нашите общински съветници, защото те могат и ще бъдат много полезни на цялата община! Не само защото имат прекрасна квалификация, образование и опит, всеки от тях е професионалист в своята си област. Но, и защото ще работят в интерес на всички Сопотненци!

Гласувайте с № 68 Хубавото предстои!

С уважение и благодарност: Д-р Иван Дончев

Купуването и продаването на гласове са престъпление!

Свързани статии