Новият кмет на Калояново и общинските съветници положиха клетва/ВИДЕО/

Новият кмет на община Калояново Младен Кичев, избран от квотата на СДС, положи днес клетва. В присъствието на заместник-областния управител Димитър Добрев се закле заедно къс 17-те новоизбраните общински съветници да работи усилено за добруването на жителите на общината.

Младен Кичев прие властта от доскорошния кмет Виктория Михайлова.

„Искрено се надявам, че през следващите години ще работим главно за хората в община Калояново. Ще вложа всичко, което зависи от мен и екипа ми след 4 години община Калояново да стане по-добро място и по-добър дом за нас и нашите деца. Имаме амбиции да оправим улиците, детските и спортните площадки и по всякакъв начин хората да са доволни. Смятам обаче, че само заедно и обединени можем да постигнем всичко, което искаме. Надявам се заедно с гражданите на общината и с общинските съветници да градим настоящето и бъдещето на община Калояново“ каза Младен Кичев.

След тайно гласуване за председател на ОбС Калояново беше избран д-р Младен Петров с 11 на 6 гласа. Д-р Петров е дългогодишен председател на местния парламент. От трибуната той благодари за доверието и призова за обединение в ОбС в името на гражданите.

В чест на Международния ден на добротата той говори за повече смирение и пожела да има доброта  между жителите на община Калояново. „Надявам се и вярвам, че новият кмет ще положи и повече усилия за сплотяване между  хората“, каза д-р Младен Петров.

Цялата церемония вижте във видеото на ПБ Новинар…

Свързани статии