Нов апарат в Пето ДКЦ Пловдив връща любовното щастие на жените: Говори д-р Жаклин Апиосян/ВИДЕО/

Д-р Жаклин Апиосян е акушер-гинеколог с повече от 15 години опит. Тя работи в Пето ДК Пловдив и мисията й е да прави дамите спокойни, доволни и щастливи.

Нов апарат BTL EMSELLA за стягане на тазовото дъно работи вече повече от месец в Пето ДКЦ в Пловдив. Екипът ни посети общинското здравно заведение, воден от идеята да е полезен на дамите в най-женския месец. Апаратът BTL EMSELLA е единствен по рода си в цяла Южна България.

Много жени страдат от неволно изпускане на урина, проблемът се получава обикновено след раждане, разказа а в интервюто с ПБ Новинар д-р Жаклин Апиосян. Тя и екипът й демонстрираха как работи новата придобивка. Пациентката сяда, напълно облечена, предимствата на апарата са, че дамата не усеща болка, а след няколко процедури усеща облекчение на симптомите. Апаратът дава бърз резултат, а също така стимулира и увеличава либидото, защото много жени, които страдат от неволно изпускане на урината, спират да водят полов живот а това влияе на тяхнато психическо и физическо здраве, чувстват се депресирани.

Оптималните процедури, които трябва да се направят са 6 на брой в рамките на месец

Може да се изготви индивидуален план спрямо оплакванията на пациентката и нейната възраст. Може да се използва и от жени, които скоро са родили. Апаратът може да се ползва от всяка една жена на всяка една възраст, дори когато няма проблем с изпускането на урина, но това се прави с цел превенция.

Цената на процедурите е съобразена с финансовите възможности на хората от региона, така че за пакет от 6 процедури цената е 480 лв., индивидуален пакет от 9 процедури е на стойност от 630 лв,  пакет след раждане на стойност 270 лв. Една процедура трае 28 минути. Преди да ползва апарата обаче, пациентката трябва да посети своя гинеколог, също така и да се изключи възпалителен процес в организма на жената.

Апаратът не може да се използва от дами, които са в месечен цикъл, от жени с пиърсинги по тялото, от дами с онкозаболявания, от такива, които са на химиотерапия или лъчетерапия.

Този апарат може да бъде използван и в урологична практика, обясни още д-р Апиосян.

Цялото интервю вижте във видеото на ПБ Новинар…

 

 

 

 

 

Свързани статии