Нина Севова, кандидат за кмет: Хисаря има нужда от промяна

Нина Севова е кандидат за кмет на Община Хисаря, издигната от ПП – ДБ. Има висше образование от ВТУ „Св. св. Кирил и Методий“, специалност „Финанси“ и магистратура в АУ „Пловдив“ със специалност „Икономика и управление на европейското земеделие и селските райони“. В момента учи „Публична администрация“ магистърска степен в Пловдивския университет. На 46 години, омъжена, има едно дете.

На прага сме на Местни избори `23. На 29 октомври всеки от нас трябва да вземе важно решение за съвместното ни бъдеще.

Някои вече са решили кой кандидат и коя листа да подкрепят. Немалка част обаче, все още се колебаят. Сега е времето да ви напомня, че тук, на местно ниво, са важни личностите.

Нужно е всеки от нас да си даде отговор на въпроса в какъв град или село искам да живея. Запитайте се дали искате да има демократично управление или сте съгласни на феодално потисничество. Какъв трябва да бъде бъдещият кмет – добър управленец или посредствен администратор, новатор или съгласен със статуквото, почтен или склонен на задкулисие и пазарлъци?

Убедена съм, че на Хисаря е необходим кмет, който ще осъществява добри политики в полза на общината и хората. Необходим ни е общински съвет, в който да участват подготвени, честни и почтени хора.

Хисаря има нужда от промяна. Водени от нашите ценности и идеали, в стремежа си да бъдем полезни на хората от града и селата, ние ви призоваваме: Изберете промяната в управлението на Община Хисаря с 66 в бюлетините! Ние, кандидатите с номер 66, сме обикновени граждани, като вас. Ние сме честни и трудолюбиви хора, като вас. Омръзна ни от начина на управление на Хисаря, от пазарлъците и договорките на определен кръг умели местни „играчи“, чиято дейност доведе до застой и пълна липса на развитие на общината. Нашето търпение се изчерпа! Ние не искаме да се примирим с: „Всички са едни и същи“, „Всички знаят и никой нищо не прави“, “ Ама в Хисаря е така“…

Не, не е!

Ние искаме да създаваме, да се развиваме, да работим. Нас ни обединява една идея – да живеем щастливо в община Хисаря и да оставим на следващите поколения едно по-добро място. Ние ще работим честно и открито, за да превърнем общината ни в по-чиста, по-развита и по-желана.

Аз и моят екип познаваме проблемите ви и имаме решения. Осъзнаваме трудностите, които предстоят за тяхната реализация, но сме сигурни, че заедно ще успеем.

Съединението прави силата, затова, уважаеми съграждани, нека заедно да работим за достоен живот и напредък на общината! Бъдете смели и упражнете своето гражданско право на глас!

Не оставяйте друг да избира вместо вас! Подкрепете ни с номер 66!

Купуването и продаването на гласове е престъпление!

Свързани статии