Мараджиев пред Новинар: Изчегъртването продължава, не ме е страх!

„Какво да става с мен? Това, което става с цяла България. Падат имунитети на депутати, след като Мария Габриел поиска оставката на Иван Гешев. Преди няколко седмици той беше тайно в Пловдив и веднага след това прокуратурата написа обвинителен акт срещу мен. Това коментира пред ПБ Новинар по повод повдигнатите му обвинения кметът на община Стамболийски Георги Мараджиев.

„Но аз не съм толкова важен като кмет, колкото като областен координатор на ГЕРБ. Изчегъртването продължава. Този филм съм го гледал и продължавам да участвам в него. Аз печеля избор след избор, одобрението на хората към мен като кмет е на 82% и затова отново ще се кандидатирам за кмет на Стамболийски. Прокуратурата ми е повдигнала обвинение за обществени поръчки за 300 000 лв., с които е направено лятното кино и там се прожектират безплатно филми всяка събота, за 1 млн. лв. за ремонт на читалище и 1 млн. лв. за ремонт на площадки. Аз нямам от какво да се притеснявам, не съм съгласен с нито едно от тези обвинения. Политическата заигравка е налице. Това е репресия“, каза още кметът. По думите му тези пари са осигурени на общината от правителството на Бойко Борисов.

„И как точно повдигнаха обвинения на моята заместничка Теодора Денева, като става въпрос за периода 01.01.2018 г. до октомври 2022 г.? Тогава Теодора Денева изобщо не е работила при мен и не е била заместник-кмет“, каза още Мараджиев.

Свързани статии