Lidl отвори първия си магазин в Карлово

03 април 2023 г., Карлово. Лидл България откри първия си магазин в гр. Карлово. Обектът се намира на ул. „Ген. Заимов“ № 54. Така Карлово става 52-ят град в страната с филиал на Lidl, а новият обект е 117-ят. Той е част от дългосрочната стратегия на веригата да е максимално близо до своите клиенти, за да им даде възможност да пазаруват в магазин със съвременен облик, съобразен с навиците и потребностите им, бързо, лесно, удобно и на достъпни цени.

„Радваме се, че Lidl магазин отваря врати в нашия град. Това е събитие, което ще промени качеството на живот в цялата община Карлово, а защо не и в цялата северна част на област Пловдив. Lidl e сериозна марка и гаранция за високо качество, добре позната от години в България. Компанията е голям инвеститор и това е знак, че икономиката на Карлово е във възход. За нас Lidl е не просто инвеститор, а предвидим и стабилен партньор, както и социално ангажирана компания и аз приветствам този бизнес модел“, сподели д-р Емил Кабаиванов, кмет на община Карлово.

Новият Lidl магазин бе открит от д-р Емил Кабаиванов, кмет на община Карлово, и г-н Стоян Минев, директор „Продажби и логистика“, регионално дружба Кабиле на Лидл България. А малко преди тържественото прерязване на лентата детска фолклорна формация „Розова долина“ при Народно читалище „Васил Левски -1861 г.“ с вокален педагог и художествен ръководител Велина Иванова поздрави всички присъстващи със специално изпълнение.

Разположен на търговска площ от 1407 кв. метра, и с обширен паркинг със 124 паркоместа, новият магазин дава на потребителите удобство при избора на богата гама любими продукти за трапезата, дома и семейството, при оптимално съотношение качество – цена. Електронните ценови табели, модерни хладилни витрини и LED осветление с възможност за настройване на осветеността пестят енергия и същевременно правят ориентирането на клиентите лесно и удобно.

Обичайно за компанията е при строителството на всеки свой нов обект да инвестира в прилежащата инфраструктура. За жителите на района около новия магазин този ангажимент намира израз в основен ремонт на спортното игрище на ул. „Ген. Заимов“. Инвестицията е на стойност 95 000 лева, като то ще бъде готово в началото на април. Лидл България инвестира още в изграждането на тротоар и поддръжката на зелените площи около новия си магазин.

Всички посетители в деня на откриването бяха посрещнати с редица изненади, игри и изгодни предложения. А следващите няколко седмици компанията ще зарадва с атрактивни отстъпки на избрани продукти Milbona и Dulano всеки клиент, който пазарува в новия магазин в града. Пълните правила на акцията могат да бъдат прочетени на www.lidl.bg/novmagazin.

Свързани статии