Костадин Димитров е кандидатът на ГЕРБ за кмет на Пловдив/ВИДЕО/

Костадин Димитров е кандидатът за кмет на ГЕРБ в Пловдив. Това стана ясно на пресконференция на ГЕРБ в Пловдив, на която присъства лидерът на партията Бойко Борисов. В негово присъствие бяха обявени също кандидатите за районни кметове и пълната листа за общински съветници.

Изпълняващият длъжността областен координатор на ГЕРБ Димитър Колев обяви, че в партията се държи на приемствеността и трима от кандидатите за районни кметове са от младежката организация на ГЕРБ. Георги Стаменов за трети пореден път ще бъде кандидат за кмет на район „Централен“. Георги Гатов ще бъде кандидат за район „Тракия“. В „Западен“ кандидат ще бъде общинският съветник Ангел Славов. Атанас Кунчев ще бъде кандидат за район „Южен“, за „Северен“ кандидат ще бъде Илиян Лалев, а за „Източен“ – Емил Русинов.

Водач на листата за общински съветници ще бъде Костадин Димитров, следван от Йордан Илиев. На трето място ще е досегашният кмет на „Източен“ Иван Стоянов, четвърти ще е Димитър Колев, пета Радослава Ташкова, шести ще е Стефан Шилев, седми ще е Георги Василев, осми Атанас Узунов, а девети – Слави Георгиев, който е от гражданската квота.

Борисов изтъкна, че през последните три години в Пловдив не е направено нищо, освен започнатите по негово време стадиони и Воден цикъл. По думите му, ако успеят на местните избори ГЕРБ, това че участват в „сглобката“, ще им даде възможност максимално да оказват влияние и на случващото се в Пловдив.

Накрая Борисов покани журналистите на представянето на кандидатите за кметове и общински съветници в столицата утре.

Свързани статии