Кметът на община Първомай награди деца-спортисти с призови класирания през 2022 г./СНИМКИ/

Кметът на Първомай Николай Митков награди децата с изяви на международни състезания и държавни първенства в областта на спорта през 2022 година.

26 деца – 5 бадминтонисти и 21 каратисти получиха парични награди от кмета на общината Николай Митков.

Класиралите се на първо място в международни състезания получиха плакет и грамота, а всички спортисти – парични награди, които в зависимост от заслугите им са между 100 и 600 лв. Отличените са с призови класирания през 2022 година, по списък, изготвен след подаване на заявление за успехите на децата от техните треньори и ръководители.

За призови места в състезания по бадминтон бяха наградени: Калояна Налбантова – състезател на „Виктори бадминтон клуб” и сътезателите на КФВС „Атлет” – Елена Попиванова и Цветина Попиванова, Станимир Терзиев, Георги Рупцов.

За успехи в състезания по киокушин карате награди получиха спортистите от СКК „Шампион”: Акчай Мюмюн, Жаклина Петева, Генчо Вътев, Стоил Тенев, Димитър Иванов, Даниела Тончева, Захари Ангелов, Станислав Николов, Росен Вълчев, Ивайло Стоянов, Сияна Тодорова, Деси Георгиева, Симона Захариева, Петко Николов, Яна Динкова, Радослав Папазов, Ния Станчева, Никол Вътева, Денислав Спасов, Атанас Личев и Петър Петров.

Кметът благодари на децата за всеотдайността им, а на родителите за подкрепата. Той подчерта важността на техните успехи за сплотяването на общността и им пожела да продължават да бъдат гордост за своите училища и семейства.

Свързани статии