Кандидатът за общински съветник Иван Шишков: Ще продължа да работя за доброто на община Карлово и се гордея с това

Кандидатът за общински съветник от ПП „Консервативна България“ Иван Шишков провежда ежедневни срещи с хората от родното си село Дъбене и в селища от община Карлово. Сред приоритетите на Иван Шишков е да продължи да помага за развитието на общината в и в частност на фолклора и спорта. При разговорите си с хората изразяват доволство от променения облик на Карлово и увеличаването на средствата за спорта в региона. Като действащ общински съветник до сега, Иван Шишков е член на Комисията по спорт и туризъм в местния парламент.

Избирателите държат на това децата и внуците им да са активно спортуващи, за това амбицията на Шишков и в новия мандат да се акцентира върху спортните и младежки дейности и да се отделят повече средства за тази цел.

Иван Шишков е част от известната и любима в цяла България Мъжка фолклорна група на Дъбене. Той е деен участник в редица фестивали и надпявания, в които самодейците се връщат с големи аплодисменти и златни медали. Една от гордостите на Шишков и неговите колеги е Първа награда от „Пирин фолк“ и златен медал от събора в Рожен.

Иван Шишков е част от Управителния съвет на ФК „Дъбене“, както и част от Църковното настоятелство в местния храм „Свети Николай Мерликийски. Една от мисиите в живота му е да помага на хора и животни, за това и се занимава непрекъснато с благотворителна дейност.

Преди две години Иван Шишков спаси в морето край Шкорпиловци давещо се момче, което след това изпрати благодарствено писмо до нашата медия. Той е семеен, с две деца.

Мечтата му е Дъбене и общината да стават все по-желани за младите хора и те да се връщат по родните си места.

„Патриотизмът и родолюбието са живи. Предавам ги на моите деца и дай Боже всички родители да разбират значимостта на думата Родина и България“, казва Иван Шишков.

ПП „Консервативна България“ е една от трите листи, която подкрепя кандидатурата на д-р Емил Кабаиванов за кмет на Карлово.

Иван Шишков е с бюлетина № 46 и преференция № 102

Купуването и продаването на гласове е престъпление!

Свързани статии