Калин Калапанков и екипът му с мощна заявка за победа на БСП Брезово/ВИДЕО/

Кандидатът за кмет на община Брезово от „БСП за България“ Калин Калапанков откри предизборната си кампания. В салона на читалището на Брезово се събраха много жители на градчето. На официалното откриване на кампанията присъстваха също депутатът от БСП Манол Генов, кандидатите за кметове на Карлово и Сопот Веска Ненчева и Станислав Стоенчев, както и кметът на село Цалапица Ивайло Данаилов.

„Ние имаме ясна визия за това какво трябва да се направи, за да подобрим условията на живот в община Брезово“, заяви пред присъстващите кандидатът за кмет Калин Калапанков.

„Първата ни работа ще бъде свързана с чистотата, облагородяването на централните части и инфраструктурата, почистването на речните корита и гробищните паркове. Ще работим за привличането на потенциални инвеститори, които искат да раположат бизнеса си на наша територия, защото без работеща икономика няма как да възвърнем живота в нашите села. Сериозен проблем са и пътищата – главните пътни артерии, входовете и изходите на общината“, каза още той.

Калапанков изтъкна, че има подготвен и компетентен екип от специалисти, който ще работи ударно по тези така важни за нас проекти. Той допълни, че с екипа си ще продължи развитието на туризма.

„Със социалистическата партия винаги сме водили политика, обърната към хората и за хората. Затова наш приоритет ще бъде сферата на социалните дейности, важни особено за възрастните хора и младите семейства“, посочи Калапанков.

Той подчерта, че с екипа си ще продължи да развива и надгражда проектите, които се изпълняват в областта на биоземеделието в общината. И допълни, че културата, образованието и здравеопазването в Брезово ще му бъдат приоритет.

Калин Калапанков сам представи кандидатите за общински съветници в листата си – хора с много опит, експерти в своята област.

„Предстои ни много сериозна битка. Много пъти сме се изправяли през годините пред такива битки и винаги сме си казвали, че предстоящата е най-важната. Но сега наистина е така, защото хората от нашата община на 29 октомври трябва да направят избора с бюлетина №1“, заяви пред присъстващите дългогодишният общински съветник от БСП за България Милко Сарафов.

„Дойдох да подкрепя Калин Калапанков като кандидат за кмет, а също и кандидатите за общински съветници и за кметове на населени места. Събрали сме се тук да си обещаем, че ще работим здраво. Стара българска поговорка казва, че лозето не иска молитва, а иска мотика. Ще се борим за колкото се може повече спечелени кметове в населени места и кандидати в Общинския съвет, но нищо от това няма да е достатъчна победа, ако не изберем Калин Калапанков за кмет на община Брезово“, обърна се към присъстващите в залата народният представител от „БСП за България“ Манол Генов, който ги призава да гласуват за своите кандидати на 29 октомври.

За доброто настроение на всички се погрижи самодейният състав  „Каламица“ от село Цалапица.

Купуването и продаването на гласове е престъпление!

Свързани статии