Грамоти и медали за учениците от ОбУ „Христо Ботев“ Красново в националните състезания „Многознайко“/СНИМКИ/

За поредна година децата от ОбУ „Христо Ботев“ в хисарското село Красново се включиха в националните състезания на „Многознайко“. Учениците участваха в състезанието „Млад родолюбец“ 1-ви кръг. В него те  трябваше да отговарят на тестови въпроси със затворен и отворен отговор, като те бяха съобразени с възрастта и класа.

С голяма мотивация и вълнение децата изпълниха своите задачи и с нетърпение очакваха резултатите от своята работа. Те се бяха постарали много и бяха наградени с медали и грамоти.

Пълният отличник в състезанието с максимален брой точки е Иванка Апостолова от 4 -ти клас. От ръководството на училището й пожелават да продължава да постига своите върхове. А усмивките и радостта в очите от постигнатия успех, бе най-голямата награда за всички ученици и учители.

Ученическите състезания „Многознайко“ имат за цел да стимулират логическото мислене, въображението и паметта на учениците; да възпитат у тях чувство на надпревара за знания и постигане на успехи. Състезанията са предназначени за ученици 1-ви-7-ми клас.

Пожелаваме на учениците и в бъдеще да бъдат все така мотивирани и старателни, подчертаха от училището.

Свързани статии