Георги Мараджиев остава областен председател на ГЕРБ

Искам да благодаря на лидера на ПП ГЕРБ Бойко Борисов за подкрепата и гласуваното доверие да бъда отново областен координатор, който до момента е водил успешни кампании и заявявам, че ще дам всичките си сили ГЕРБ да продължи да печели избори и занапред в област Пловдив. Това съобщи Георги Мараджиев, който отново получи доверието на партийния лидер на ГЕРБ Бойко Борисов, но загуби изборите в Стамболийски, който управляваше до скоро.

Има с какво да се гордеем на тези избори и това е убедителната победа на кметове като д-р Христо Грудев – община Асеновград, Павел Гуджеров – Раковски, Мария Белчева – Куклен, д-р Емил Кабаиванов – Карлово и Младен Кичев-Калояново. Това казах на областното събрание, на което присъстваха общинските ръководители на ГЕРБ в област Пловдив и народните представители Младен Шишков и д-р Иван Червенков. Не скрих факта, че има и проблеми, с които трябва да се справим. Вярвам, че липсата на победи в някои общини, в които обикновено управляват ГЕРБ е резултат от желанието на хората за промяна. Дългогодишната парламентарна криза и служебните правителства дадоха своите резултати на местния вот, като хората ни наказаха и не излязоха да гласуват.

А относно община Стамболийски- ние сме отбор, който не е за едно полувреме или един мач. Ние сме бегачи на дълги разстояния. Имаме 9 души общински съветника, 8- БСП, 3 – ПП-ДБ и 1-Възраждане. Ние сме първа политическа сила в община Стамболийски и ще продължим да работим за общината, която по управлението на ГЕРБ показа най-видимите резултати до сега. Ние сме граждани за европейско развитие на България и като такива ще бъдем най-градивната опозиция в местния парламент. Започвам обиколки по всички 17 общини за да направим на терен анализ и продължаваме напред, каза още Мараджиев.

Свързани статии