Черна вест: Откриха мъртъв изчезналият дядо Йото от Красново

87-годишният Йото Петров Узунов е намерен мъртъв преди малко. Дядото е бил открит след тридневно издирване в дере, в близост до село Красново. По тялото няма видими следи от наранявания, предполага се, че е паднал, не е могъл да стане и е починал от студ, съобщиха за ПБ Новинар разследващи. Трупът ще бъде откаран в Съдебна медицина Пловдив за аутопсия, където патоанатомите ще установят точните причини за смъртта.

Припомняме, че според близките му Йото Петров Узунов е имал деменция. Изчезнал е в неделя, като е напуснал дома си между 15:30 и 16 часа.

Сигнал в полицията за изчезналия възрастен мъж е бил подаден в 17 ч. в неделния ден в полицията в Хисаря. Над 20 полицаи от РУ Хисаря и служители от Специализираните полицейски сили с три следови кучета го издирваха. Те са обходили по няколко пъти запустелите дворове и местности около селото, използвали са и дрон, но безрезултатно.

Преди пенсионирането си дядо Йото е бил учител. В селото скърбят за възрастния мъж, който бил изключително културен, интелигентен и възпитан.

ПБ Новинар изказва съболезнования на близките!

Свързани статии