Аплодисменти за Емил Кабаиванов и Стамен Гешев в Баня/ВИДЕО/

Кметът на Карлово и кандидат за следващ мандат д-р Емил Кабаиванов и кметът на Баня Стамен Гешев се срещнаха с избиратели в курортния град. На срещата присъстваха също кандидати за общински съветници от листите ГЕРБ, и  на местните коалиции „Обединени за нашата община“.

„Преди 4 години отново застанах пред вас да искам вашето доверие като кандидат за кмет на гр. Баня и го получих, за което изключително ви благодаря. Това доверие на мен ми даде увереност, самочувствие, но и голяма отговорност. Заради това доверие работех от сърце и душа. И ще продължа, ако получа отново това доверие“, заяви пред присъстващите на предизборната среща в гр. Баня кметът на курорта Стамен Гешев.

Той отчете дейността си през изминалия мандат и посочи, че ще продължи да работи усърдно за просперитета и благото на Баня.

„Заставам до един човек, който доказа с работата си, с отношението си към Баня, че той наистина заслужава вашето доверие“, каза пред присъстващите кметът на Карлово д-р Емил Кабаиванов.

По думите му диалогът с хората в курорта е ефективен. „Дори когато сте на различно мнение, искам да знаете, че ние не искаме да налагаме нашето мнение, а да имаме диалог с вас“, обърна се към жителите на гр. Баня Кабаиванов.

„Има няколко проблема, които според мен вие, гражданите на Баня усещате. Ние трябва да продължим да подменяме водопроводната мрежа на града и то не, както на нас ни се иска, а според това, кои улици имат най-много аварии. Това ще бъде една от основните ни задачи“,  подчерта кметът на Карлово. Той допълни, че следващата година заради доброто финансово състояние на община Карлово, общинското ръководство ще може да си позволи да задели средства за ремонт и поддръжка на водопроводите и улиците в курорта.

Сред проблемите са също преминаващата тежка техника през центъра на града.  Според д-р Кабаиванов това ще стане, като се изведе тази техника транзитно през улица „Калоферска“.

Той сподели, че кметство Баня трябва да има още една, по-голяма сграда, в която да бъде настанено кметството и да има здравни кабинети. За тази цел ще бъде ремонтирана сградата на бившия универсален магазин.

Пред присъстващите зам.-кметът Данка Люртова и водач на листата на кандидати за общински съветници на ГЕРБ Карлово представи проектите, които ще се реализират в курорта в следващия мандат.

Водачът на листата на местна коалиция „Обединени за нашата община“ Антон Минев призова присъстващите да гласуват на изборите на 29 октомври да гласуват за д-р Емил Кабаиванов с №68, за кмета на Баня Стамен Гешев с №7 и за листата на „Обединени за нашата община“ с №69.

„Баня е в силни ръце, община Карлово също“, заключи кметът д-р Емил Кабаиванов, а жителите на курортния град изпратиха него и Стамен Гешев с аплодисменти.

 Купуването и продаването на гласове е престъпление!

Свързани статии