Заместник-кметът Радослава Ставрева преряза лентата на Техномаркет Първомай

На официална церемония беше открит новият търговски обект от веригата Техномаркет, разположен на територията на Парк Първомай.

За просперитета на Техномаркет Първомай и за здраве на жителите на района празничен водосвет отслужи отец Станимир.

Заместник-кметът Радослава Ставрева преряза трикольорната лента заедно със Слави Савов – член на борда на Техномаркет и Петър Ушев – управител на Техномаркет Първомай. Госпожа Ставрева приветства многобройните посетители и връчи поздравителен адрес от името на кмета на общината Николай Митков. Поздрав отправи и господин Савов. Управителят на магазина благодари за оказаното внимание и гарантира, че всички клиенти ще получават качествено обслужване и консултиране от целия екип.

Кратка музикално-танцова програма поднесоха ТК ,,Евридика” и ПФА ,,Първомай”.

Техномаркет Първомай посрещна своите първи посетители с празнична украса и специални цени. Клиентите на магазина получиха промо код, с който ще могат да пазаруват с 5% отстъпка за периода от 16 май до 29 май.

Със своите над 46 магазина Техномаркет е най-голямата верига магазини за черна и бяла техника в България. Магазините предлагат световноизвестни марки във всички ценови категории – бюджетни, среден клас и премиум. Асортиментът включва марките: SAMSUNG, Miele, Apple, AEG, Bosch, Whirlpool, Gorenje, Philips, Tefal, SONY, LG, Rowenta, Asus, Acer, HP, Tesy, Елдом, NEO и много други.

Работното време на Техномаркет Първомай е всеки ден от 9:00 до 19:00 часа. Магазинът е с площ около 1000 кв.м, което позволява на клиентите спокойно разглеждане на артикулите. Въпреки, че останалите обекти на Парк Първомай все още не са отворени, домакините се бяха постарали да осигурят максимални удобства на своите клиенти.

Свързани статии