Страшна трагедия с 3-годишно момченце от Розино

3-годишният Стилиан Шопов е издъхнал миналия ден, след като паднал през отворен прозорец на апартамент. Трагедията се разиграла в Плевен. Тежката новина обаче беше съобщена от близки на почерненото семейство от карловското село Розино, от където е бащата Иван. Майката Нина отишла с момченцето си, което било в детска количка, в апартамент на възрастна жена, за която се грижила. Тя отключила входната врата и пуснала детето вътре, докато прибира количката. Попитала лежащо болната старица как е. В този момент ужасени съседки звъннали на звънеца и казали, че Стилиан е паднал от втория етаж. Веднага била извикана Спешна помощ, но за съжаление момченцето издъхнало в болница.

Предният ден майката, която била в апартамента на бабата, оставила заради жегите отворен прозорец в съседна стая. Под прозореца имало легло, Стилиан се качил на него, бутнал комарника и полетял надолу.

Драмата е пълна. Родители, близки и познати са в шок. Разказаха пред ПБ Новинар, че момченцето било родено преди повече от три години в Англия, когато майката била едва в 6-я месец на бременността. Тогава го спасили. Стилиан растял красиво, буйно и игриво момченце.

Майката има още две деца от предишен брак, Стилиан е единствено дете на Иван. Приятели на Нина и Иван споделят със сълзи на очи, че на 1 август момченцето е щяло да навърши 4 години. Стилиан бил много чакано дете, бил обичан и прекрасно гледан от родителите си.

Вчера на гробищния парк в Розино да изпратят малката жертва са се събрали много хора.

ПБ Новинар изказва съболезнования на почерненото семейство!

Свързани статии