Стотици рокери се събраха в Сопот на Мотосъбор 2022-ра/СНИМКИ/

Мотосъбор 2022 г. събра в Сопот стотици рокери от цяла България. Събитието е двудневно и започна снощи с тържествен водосвет, отслужен от отец Марко. Кметът Деян Дойнов, който е част от местния мотоклуб „Траките“ привества братята на вятъра:

„Радвам се, че след този труден, дълъг и пандемичен период отново сме заедно тук, в нашия възрожденски град. Днес сме щастливи, защото след двегодишно прекъсване възобновяваме тази традиция. Благодаря ви, че помогнахте на пострадалите села, които са в непосредствена близост до нас. Благодаря ви от все сърце. По този начин ние доказваме, че освен, че сме общност, която обича моторите, сме и общност, която добре се консолидира и бързо се обадинява, за да помагаме на хората. Винаги, когато някой ни е потърсил, ние се отзоваваме. Прекланям се пред вас и пред вашето великодушие. Нека да имаме всичките доблест и достойнство. Благодаря ви, че сте състрадателни, съпричастни и винаги солидарни с другите“.

Вечерта продължи с различни забавни състезания и конкурси, в които с радост участие взеха почти всички рокери.

Днес по обяд братята на вятъра направиха почетна обиколка в региона, като по този начин традиционно отдадоха почит на Иван Вазов и Васил Левски.

Свързани статии