Пловдивски полицаи с награди за професионалния празник на МВР

За проявена инициативност, безупречно изпълнение на служебните задължения и постигнати високи резултати общо 462 служители на областната дирекция на МВР в Пловдив са наградени по повод професионалния празник на ведомството на 5 юли.

Със заповед на министър Бойко Рашков с Почетен знак на МВР II степен е удостоен директорът старши комисар Димитър Балев. Почетен знак III степен получават началникът на Шесто РУ гл. инспектор Димитър Костов и старши инспектор Христо Тодоров, началник на група „Оперативна дежурна част”.
Също от министъра с „обявяване на благодарност” е отличен заместник директорът комисар Васил Костадинов, а 8 служители от отделите „Икономическа полиция” и „Разследване” – с колективна парична награда.

Със заповед на главния секретар на МВР главен комисар Петър Тодоров и четирима полицаи от Четвърто РУ получават колективна парична награда. От негово име е определена и „писмена похвала” за други 15 служители, сред които и началниците на отдели „Криминална полиция”, „Икономическа полиция” и „Охранителна полиция” и на Четвърто и Пето районни управления.

Със заповеди на старши комисар Димитър Балев, заместникът му комисар Васил Костадинов и началници на подразделения се връчва „писмена похвала” на още 431 служители на пловдивската полиция.

Свързани статии