Оспорван мач в Хисаря, домакините с победа на първата си среща/СНИМКИ/

Стотици дойдоха през уикенда на стадион „Крепост Хисаря“ за представянето на новия местен отбор. Старт на футболната фиеста даде председателят на ОбС Хисаря инж. Найден Павлов. Той подсигури озвучаването и двамата професионални фотографи, разказаха за ПБ Новинар организаторите.

Ето как приветства домакините и гостите инж. Павлов:

„Уважаеми футболисти, съграждани и приятели, Щастлив съм днес да открия този футболен празник, който всички, отдавна чакаме. Радостен съм, че възродихме футболния отбор „Крепост Хисаря“, който има славна история. Убеден съм, че спортните страсти сега и в бъдеще ще владеят не само отбора, а и всички нас. Защото вярвам, че спортът е най-добрата реклама за нашата община. На нашите футболисти – и малки и големи, както и на треньорите пожелавам спортен хъс, много радости на терена и здраве. Благодаря и на ФК „Ведраре“, които са първите ни гости след възстановяването на местния отбор на този прекрасен стадион. Пожелавам успех и на двата отбора и нека по-добрият победи“.

Капитан на отбора „Крепост Хисаря“ е Мирослав Дечев. Мачът се проведе между местния отбор и ФК „Ведраре“. Първият гол отбеляза капитанът на хисарския отбор в 63-та минута. Мачът беше оспорван, отсрещната страна също вкара гол в 81-та минута. Срещата завърши наравно и при изпълненията на дузпи отборът на „Крепост Хисаря“ победи противника си с 6 на 4, а публиката бурно аплодира своите футболисти.

Срещата протече много емоционално, в нея имаше два жълти картона, две греди и множество положения за гол пред двете врати. Деца от клуб „Иноватор“ и Мини и Мики Маус, които са част от клуба, осигуриха много смях и забавление на малчуганите.

ФК „Крепост Хисаря“ в неделя, на 21. 08., ще проведе приятелска среща с ФК „Калояново“. Срещата е от18. 30 часа на стадион „Крепост Хисаря“.

Входът е безплатен.

Заповядайте!

Снимки: Коко Фреша

Свързани статии