Осмомартенски жест на кмета на Садово и деца от творческата работилница за беловласите дами от 12 пенсионерски клубове /СНИМКИ/

„Уважението на този празничен ден към жените има неизброими основания. Но най-голяма е почитта ни към майките ни, към беловласите дами, които са били част от живота ни, от напътствия за доброто и градивното.  Затова съм днес сред вас, за да изкажа благодарност и пожелая много здраве и благополучие в дните ви да има“. Това заяви кметът на Садово, Димитър Здравков, на среща с дамите от пенсионерския клуб в града.

 

До всички жени, които членуват във 12-те пенсионерски клубове на територията на общината Димитър Здравков подписа и изпрати днес поздравителни картички за Международния ден на жената. Красивите жестове пък бяха ръчна изработка от децата в Творческата работилница към Местната комисия за превенция на противообществени прояви на деца и младежи.

 

„Кметски жест с подарък цвете в саксия имаше и за дамската част на общинска администрация. Жените са винаги най-мъдрата част от всяка инициатива и кауза на Община Садово и нека всяка една от тях на този ден приеме личния ми поздрав и пожелания за мир, лична хармония, здраве и много житейски успехи“, каза още Здравков.

Свързани статии