Купон за финала на кампанията „Уважавай различията“ събра стотици деца в Хисаря/ВИДЕО/

Най-якото парти се проведе в хотел „Хисар“ в едноименния град. В него участие взеха деца от всички училища на общината. Купонът беше организиран по повод финала на кампанията за месеца на толерантността.

В програмата участваха Цветан Николаев, @Hans Millie, @Studio Respect Records, деца от различните училища на община Хисаря. Всички масово се включиха в танците и забавата и останаха възхитени от кетъринга. Ученици от СУ „Христо Смирненски“ в Хисаря три дни подготвяха сладките и солените лакомства за купона, финансова подкрепа за това оказа председателят на ОбС Хисаря инж. Найден Павлов.

По време на кампанията по случай месеца на толерантността „Respect the differences/Уважавайте различията“. всички заедно се учихме да уважаваме различията и че те са богатство, което прави живота ни пъстър, пълноценен и красив, коментира Даниела Николова, ръководител на клуб „Иноватор“.

На събитието присъстваха кметът на община Хисаря инж. Пенка Ганева, председателят на ОбС инж. Найден Павлов, заместник-кметът Милена Балямска.

Кампанията се организира под патронажа на кмета на община Хисаря инж. Пенка Ганева от МКБППМН към община Хисаря в партньорство с Център за обществена подкрепа, РУ на МВР Хисаря, училищата, ОМКК „Иноватор“ и с подкрепата на инж. Найден Павлов – председател на ОбС Хисаря.

Свързани статии