Кметът на Садово: Реализирахме много проекти, за 2023 година целите ни са още по-високи

Уважаеми съграждани,

Броени часове преди да  прекрачим прага на новата 2023 година е време за равносметка на отминалата година.

2022 беше година на желано връщане към динамичния и социален живот преди пандемията от Ковид.

С изключителна енергичност моят екип изпълни поставените цели, свързани със социалната политика на община Садово и реализиране на спечелени проекти, обновяване на инфраструктурата, асфалтиране на 11 км улици и пътища, реализиране на проекти по ПУДООС, саниране на сградата на общинската администрация- първи етап по проект „Красива България“, възраждане на културния живот и активната дейност на читалищата.

За настъпващата година сме си поставили по-високи цели – асфалтиране на пътя с. Милево – с. Виница; намиране на финансиране за пътя с. Катуница – гр. Асеновград; изграждане на довеждащ водопровод до с. Поповица; реализиране на два нови проекта по „Развитие на селските райони“, свързани с асфалтиране на общински пътища; надграждаме работата ни в социалната сфера и нови социални проекти; нов богат културен календар.

Постигнахме и ще постигаме благодарение на Вашата подкрепа и ангажираност. Благодаря за проявената гражданска отговорност и позитивно отношение към проблемите, за които сигнализирате и помагате да разрешим.

Желая на всички Вас здраве, благополучие и щастие!

Нека 2023 година да бъде за всички мирна и благодатна!

Весели празници!

Димитър Здравков

Кмет на община Садово

Свързани статии