Карловка с благодарствен адрес заради доблестната постъпка на военнослужеща от 61-ва Стрямска бригада

Карловка изпрати благодарствен адрес до командира на 61-ва Стрямска механизирана бригада в Карлово бриг.ген. Маргарит Михайлов заради проявената съпричастност и човешко отношение от военнослужещата в бригадата – редник Ралица Тодорова.

Ето какво се казва в Благодарствения адрес от Ненка Клисурова:

Уважаеми господин бригаден генерал,

Искам да изкажа своята голяма благодарност на редник Ралица Райчева Тодорова, военнослужещ от повереното Ви военно формирование, за това, че на 21.12.2022г. ми оказа първа помощ при претърпян инцидент /бях блъсната от лекотоварен автомобил на улица „Дъбенско шосе“./

Проявената гражданска съвест и съпричастност от Ралица Тодорова са достойни за подражание от всеки човек. Постъпката и е пример за Вашите колеги, които могат да се поучат от професионализма и от човешките и добродетели, от всеотдайността в тежки моменти от живота.

Сърдечни благодарности за нейната бърза реакция и човешко отношение, с оказването на навременна първа помощ и транспортирането ми до болничното заведение в град Карлово.

Благодаря сърдечно за обгрижването, търпението и подкрепата в този труден за мен момент.

Едно голямо БЛАГОДАРЯ!

Благодаря Ви за това, че има достойни военнослужещи като Вас, с големи сърца, които да помагат на хората!

За хора като Вас думите не са достатъчни, но трябва да отбележа, че Вашата постъпка изисква самоотверженост и душевна чистота!

Още веднъж сърдечни благодарности с пожелание да бъдете все така всеотдайни в работата си!

Нека здравето и късмета бъдат Ваши спътници, а сърцето и разумът – Ваши съветници!

С уважение:

гр. Карлово
Ненка Дончева Клисурова

Свързани статии